AppFresh – la zi cu aplicatiile

am primit o idee de aplicatie pe mail de la un cititor. Ce poti sa faci cu o astfel de idee? sa o testezi si sa o dai mai departe cititorilor boio.ro.

AppFresh helps you to keep all applications, widgets, preference panes and application plugins installed on your Mac up to date. All from one place, easy to use and fully integrated into Mac OS X.

AppFresh works by checking the excellent osx.iusethis.com for new versions and lets you download and install available updates easily.

cu alte cuvinte, odata instalata, jucaria te anunta cind vre-una din aplicatiile instalate e computerul tau are un update. Mai greu e atunci cind folosesti anumite aplicatii in “Teste Extinse” cu SerialReader. Te poti trezi ca o aplicatie s-a updatat la o versiune care nu mai e free.

Mi-am propus sa incerc AppFresh si va mai povestesc despre ea, daca merita. Nu am ce pierde. AppFresh e free.

Ai idei de aplicatii care merita bagate in seama? Spune-mi despre ce vrei sa scriu si ideea ta poate ajunge pe boio.ro.

[multumesc Victor Ciurus]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sal, o aplicatie , sau un program pentru iPhone ceva de genu cum este roRadio , sa putem sa vedem programe tv. din România pe iPhone . De exeplu am loat după un sait o aplicatie “ipa” se numea “tvu” dar numai programe tv . Străine sunt .

1 Trackback / Pingback

  1. update day | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*