Super Bowl XLIII

ma gandeam sa fac un fel de live blogging, dar dupa 3 ore de pre-show mi-am dat seama ca inca nu stiu nimic despre fotbalul lor american. asa ca am sa amintesc doar niste detalii care mi-au atras atentia.

americanii au nevoie de eroi. asta o stiam deja. poate tocmai de aia, pilotul care a aterizat pe riul Hudson, in New York a fost rugat sa salute spectatorii de pe teren. Dupa asta, am vazut un imn special pentru Super Bowl XLIII (adica editia 43) si imnul americii, cintate de doua dudui.

NBC a stiut sa faca show din asta. Reclamele sunt legate de eveniment, si starurile NBC au aparut si ele in diferite filme care aveau mai mult sau mai putin legatura cu spectacolul.

Acum sa discutam putin despre oameni. Americanul de rind se uita la fotbal, baschet, baseball si nascar (car racing). Mai sunt si altele poate, dar din toate fotbalul american e cel mai vizionat. Nu i-am inteles niciodata de ce. Daca ii spui unui american ca “Fotbal” e ala al nostru si ca al lor nu e “football” pentru ca se joaca mai mult cu mana pe mingie, ei recunosc zambind.

un singur lucru insa, te poate tine in fata televizorului: reclamele din pauze. de aia costa aproape 3 milioane dolari!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. e vorba de spectacol si bani . m-am uitat aseara cu niste prieteni … a durat cam mult dupa parerea mea , poate si ora era de vina , dar a fost destul de aiurea ca postul pe care a fost transmis in romania nu a dat reclamele americanilor :)) .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*