AppCamp 2015, la final. Cei mai interesanti mentori vin la CityPodcast

Hotelul Savoy din Mamaia s-a transformat recent in gazda pentru un eveniment in premiera – AppCamp 2015. Zeci de tineri developeri din toata tara au ascultat timp de cateva zile mentori care chiar au ceva de spus in domeniul asta si au construit aplicatii care tin de Internet of Things.

Asta este genul de eveniment care mi-ar placea sa se extinda si sa apara tot mai mult in provincie. Sunt convins ca in Bucuresti exista deja.

I-am vizitat si eu pe cei de la AppCamp intr-una dintre zilele conferintei si am stat de vorba cu o parte din mentori. In cele 7 ore petrecute la Mamaia au iesit niste super interviuri pe care le veti asculta in perioada urmatoare la TechVolution, podcastul de tehnologie din reteaua CityPodcast.

Pana atunci insa, va arat filmul oficial al AppCamp 2015 si cateva imagini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*