Tu ce faci inainte sa vina mancarea intr-un restaurant?

La mine cred ca dureaza 10 minute pana decid ce iau de mancare. Intre timp vine ospatarul si il aman cu mancarea, dar ii cer un suc (de obicei Sprite sau Cola).

Am fost in restaurante unde timpul de asteptare era si de o ora, asa ca trebuie sa-ti gasest ceva de facut. Daca au WiFi e mai simplu si timpul trece repede. Daca nu… o discutie cu persoanele care sunt la masa e chiar mai interesanta.

Mi s-a parut si mai interesanta modalitatea prezentata in video de mai jos – un clip proiectat din tavan pe farfuriile celor de la masa iti spune cum e preparata mancarea. Evident, totul se face intr-un mod cat se poate de amuzant. Da, stiu video e ceva mai vechi (de prin primavara 2015).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dragut clipul. Cred ca te saturi totusi, dupa 3 vizionari. Cel mai bine este sa ai un partener de conversatie interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*