Aplicatia Gmail – dezamagirea mult asteptata

Nu credeam ca Google poate sa fie asa de delasatori. Inca de la aplicatia Google+ pentru iOS am vazut o scadere a calitatii aplicatiilor lor.

Gmail pentru iPhone si iPad lansata in urma cu putin timp este o dezamagire totala. Asta pentru ca aplicatia nu este altceva decit un browser care deschide site-ul Gmail. Si il deschide cu o eroare de toata frumusetea.

Dupa ce treci de eroare poti sa te loghezi si vezi Gmail pe iPhone sau iPad. La scurt timp dupa lansare aplicatia a fost scoasa din AppStore pentru ca avea probleme cu Notificarile.

Asteptam cu totii o aplicatie de Gmail care sa faca din serviciul Google o jucarie indispensabila pe iPhone. Din pacate, in momentul de fata raman la Mail.app.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Nu au facut decat sa ‘redirectioneze’ comanda catre un browser, ‘shit’. Asa puteai sa intri si de pe safari linistit.

  Dezamagire, bine ai spus Adi.

 2. De acord cu Andy, cine are nevoie de aplicatia asta, cand poti sa il setezi pe mail app si prin contu de gmail si prin exchange? si nu vad cum ar putea ei face o aplicatie mai buna decat mail.app

 3. seriously ramai la mail.app?
  intr-adevar are niste neajunsuri aplicatia, problemele recunoscute pentru care au retras-o si un design gresit in list view si message view pe alocuri.
  dar, si e un mare dar, poti sterge mesaje! stii care sunt marcate ca important etc. features ale gmail pe care mail.app le ignora complet.

 4. @manzu: da, chiar raman la mail.app. Nici pe computer nu folosesc Gmail in browser, ci cu Mail.app pentru OS X. Asa ca tot ce inseamna Important Mail si alte features ale Gmail imi sunt nefolositoare.

 5. Sunt curios cum a trecut de review-ul de la Apple. Mi se pare putin probabil sa nu le fi aparut si lor eroarea, avand in vedere ca si mie mi-a aparut cat si altor cunoscuti.

 6. @Dan > poate a fost sedinta si au zis sa-i lasam sa le vada lumea eroarea . Au votat da si uite asa s-au scris acum vorbe despre ei ca nu sunt pregatiti.

  dar revenind la gmail foloseam aplicatie separata pushgmail pentru notificari (pushul nativ din aplicatia mail nu se compara cu cel oferit de alte programe pe bani … dar de cand am ios5 notificarile merg doar ca la deblocarea ecranului ma arunca mereu in browser desi am setat clar ca NONE for mail program in programul pushgmail… ma rog … o pasarica de-a mea :) dar poate google cu aplicatia lor ma vor face sa o folosesc datorita pushului functional corect

 7. Legat de utilizarea Mail din OS Lion, pt gmail, oare de nu isi actualizeaza statusul mesajelor de pr alte device-uri? Ce ar tb sa activez? Citesc mesajele pe ipad si iphone iar in Os raman necitite…multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*