iOS 5.0.1 trimis developerilor

Apple se pregateste sa repare citeva bug-uri din iOS 5 cu un update. Iata ce aduce 5.0.1:

– Fixes bugs affecting battery life

– Adds Multitasking Gestures for original iPad

– Resolves bugs with Documents in the Cloud

– Improves voice recognition for Australian users using dictation

– Contains security improvements

– iOS 5.0.1 beta introduces a new way for developers to specify files that should remain on device, even in low storage situations.

Eu abia astept sa vad daca iOS 5.0.1 va fi un delta update si mai ales daca merge instalat direct pe telefon.

2 Comments

  1. Sper sa rezolve si problema legata de proasta functionare a Home button… adica asta in conditiile in care aceasta problema chiar e de natura soft… Am mai multi prieteni ultilizatori de iPhone 4 si aproape toti se plang de aceiasi problema… Home button nu reactioneaza tot timpul… la unii e nevoie de mai multe apasari, iar la mine, de cele mai multe ori de un restart al device-ului. Sunt curios, tu ai avut asemea probleme la telefonul tau?
    3Gs-ul nu mi-a facut niciodata probleme de genul… si nici macar iPhone-ul 2G… Imi vine sa iil trimit in service, dar mai astept un pic…
    Un sfat de la tine mi-ar prinde bine. Merci

  2. Lucian eu am schimbat un Iphone 4 din cauza butonului de home. Aceeasi problema o aveam si eu. Nu stiu daca e pe partea de soft…cred ca mai mult “mecanic”. Bine poate la mine a fost asa. Ce-i drept nu a trebuit nicodata sa il resetez ca sa il pot folosi. L-am dus la garantie si in 15 min au venit cu altul la schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*