Un nou record boio.ro

Luna octombrie a fost una care a adus un nou record. Cifrele vorbesc de la sine.

Recordul amintit este legat de data lansarii iPhone 4S. In numai citeva ore boio.ro a primit aproape 14 mii de Pageviews.

Iti multumesc ca esti alaturi de boio.ro in fiecare zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Adriane hai noroc, fara tine nu stiu ce ne-am face :) recomand blogul tau la toata lumea care ma intreaba daca stiu pe cineva care poate ajuta cu informatii legat de Apple !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*