manusa a fost aruncata…

RoMediaBlogger face primul pas catre o lume civilizata. eu, in calitate de membru fondator al asociatiei am facut o cerere de acreditare catre o institutie a statului roman. 

ce se poate intimpla acum? pai ar fi doua posibile raspunsuri: fie cererea este refuzata, si oamenii ar trebui sa aiba un raspuns cit se poate de legal si corect din toate pct de vedere, fie va fi aprobata si atunci am asista la recunoasterea bloggerilor ca jurnalisti profesionisti de catre o institutie a statului roman. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Interesant. Chiar sunt curios cum va decurge proiectul. Sincer sa fiu, la inceput am fost sceptic, dar vad ca odata cu trecerea timpului…. se pare ca m-am inselat. Felicitari pentru proiect. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*