Android OS ruleaza si pe computere

nu a durat mult pina cind sistemul de operare facut de baietzii de la google pt telefoane mobile a ajuns sa fie hackuit pt computere.

Android OS booteaza repede si se misca natural. video e doar o scurta demonstratie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Coane, ala e un sistem de operare. La ce te asteptai? Aplicatiile pentru telefoanele mobile sunt facute pe computere. Tu iti inchipui ca sta vreun programator sa se zgaiasca la ecranul mobilului cand face dastea? Iar la chestia cu hacuitu esti paralel rau. Oricine poate lua platforma Android sa faca ce vrea mushchiu lui cu ea.

  2. @claudiu: android e sistem de operare pt tel mobil. faptul ca a fost portat pt a boota pe pc se cheama tot hack.
    altfel, de ce nu poti sa pui un sistem de operare mobil pe pc sau pe mac?

  3. Flashnews from XXI century: orice sistem de operare pentru telefoanele mobile poate functiona pe PC cu ajutorul unor emulatoare. Sunt mai rare ce-i drept pentru ca tu, ca simplu cetatean NU PREA AI LA CE SA LE FOLOSESTI. Sunt destinate tocmai specialistilor care vor sa dezvolte aplicatii pentru aceste sisteme. Si repet: aplicatiile pentru telefoanele mobile sunt dezvoltate, vizualizate si testate in tai pe COMPUTER. Symbian si Android au platforme DESCHISE care permit orice modificare tocmai pentru a fi adaptate de baieti destepti care fac aplicatii. Windows Mobile NU ARE O SURSA DESCHISA pentru ca Microsoft vor sa-si pastreze avantajul de a detine majoritatea aplicatiilor care functioneaza in respectivul sistem. Aici ajungem la hacking care presupune o actiune care nu iti este permisa in mod normal. Daca pui Windows Mobile pe PC poti spune ca l-ai hackuit. In schimb, celelalte doua OS-uri sunt MOKA drept care nu numai ca ai voie sa le iei si sa faci ce vrei cu ele, dar esti chiar incurajat sa faci treaba asta. Sper ca te-ai mai lamurit acum.
    P.S.: Nu este deloc cool cuvantul “portat” pentru simplu fapt ca nu inseamna absolut nimic nici in engleza si nici in romana.

  4. frate, pai chestia aia putea sa fie facuta cu ceva in genul TV Out, nu? de ce nu tine inregistrarea mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*