cloudbook – atacul laptopurilor mici

dupa asus eee pc si noahpad, mai avem o jucarie de la everex.

baietzii astia au dat lovitura in urma cu mai putin de un an cind au lansat desktopul de 200 para.

cloudbook de la everex va avea asa:

1.2GHz, VIA C7®-M Processor ULV, 512MB DDR2 533MHz, SDRAM, 30GB Hard Disk Drive, 7″ WVGA TFT Display (800 x 480), VIA UniChrome Pro IGP Graphics, VIA High-Definition Audio, 802.11b/g, (1) 10/100 Ethernet Port, (1) DVI-I Port, (2) USB 2.0 Ports, (1) 4-in1 Media Card Reader, (1) 1.3MP Webcam, (1) Headphone/Line-Out Port, (1) Microphone/Line-In Port, (1) Set of Stereo Speaker, (1) Touchpad, (1) 4-Cell Lithium-Ion Battery

iar pe 25 ianuarie apare in state la numai 399$.

eu zic ca-i trebuie un upgrade de ram. sa zicem 2 giga si e bun de luat peste tot. mai ales ca vine cu gOS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. In afara de faptul ca stirea e de acum vreo doua saptamani, daca ai sti vreo iota despre computere ti-ai da seama ca n-ai nevoie de 2GB de RAM pe o scula ca aia. Macar din observatii de piata si tot ti-ai da seama.

  2. @claudiu: chiar daca e greu de crezut, stiu mai mult decit o iota despre computere.
    si de ce, ma rog nu ai avea nevoie de 2giga de ram pe o scula din aia? atita timp cit sistemul de operare vede ram-ul respectiv, orice mega conteaza. mai ales daca iei laptopul si vrei sa instalezi pe el alt sistem de operare…

    dragul meu, daca ai blog pe care copiezi stiri si filme copiate de pe alte site-uri nu inseamna ca te si pricepi.
    oricum, te mai astept pe aici. poate mai inveti…

  3. Daca ai decenta sa publici comentariul meu de la post-ul precedent o sa se cam lamureasca lumea cine se pricepe si cine nu. M-am plictisit sa-ti explic acolo cum e cu hackul si cu sistemele de operare pentru mobile. Aici chiar nu merita sa-ti explic cum e cu memoria RAM si cu procesoarele ca ar dura un pic cam mult. Iti trebuie cateva notiuni de hardware ca sa intelegi.

1 Trackback / Pingback

  1. noahpad video | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*