Android KitKat

Oh, viitoarea versiune de Android 4.4 rimeaza cu atitea cuvinte din limba romana…

In rest, sunt curios ce aduce nou. Sau nu!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Ei, esti rautacios, KitKat este o marca de ciocolata foarte populara in Ro, cand zici kitkat nu cred ca se gandeste cineva la rimele alea vulgare de care vorbesti :))))

  2. @zet idem
    Lui Adrian ii este necaz ca nu are telefon cu Android, sa-l imperecheze cu ceasul ala dragut prezentat in articolul trecut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*