Pe 10 septembrie vedem noul iPhone

Sau noile modele de iPhone, daca sunt mai multe.

Apple a trimis astazi invitatiile pentru evenimentul programat pe 10 septembrie, incepind cu ora 20.00 (ora Romaniei).

Invitatia este plina de bule colorate. Un semn al culorilor de pe noile modele de iPhone? Sau doar paleta de culori pentru icoanele iOS 7?

Anyway, tu ce vrei sa aduca noul model de iPhone?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Cu siguranta vom vedea un iPhone 5S si un iPhone 5C. Nu stiu ce as vrea sa aibe noul iPhone dar parca nu imi doream sa apara un 5C.

 2. Erau zvonuri de o arhitectură de 64-bits a CPU-ului. Ar fi interesant :) La fel în privința cititorului de amprente în Home button.

  Nici eu nu aș vrea un iPhone 5C. Văd destul de mulți oameni care iau “aifon”, dar habar-nau ce e un Apple ID sau App store-ul. Un 5C ar mări substanțial numărul lor. Plus că pentru mine Apple reprezintă o firmă de nișă. Făcând o versiune ieftină, parcă prea ar avea toată lumea iPhone :))

 3. As vrea: NFC + FingerPrint Scanner + Senzor de temperatura :))
  Eu zic ca ar fi bun si 5C ca sa beneficieze mai multa lume de un sistem de operare mai bine gandit… oricum un 5C probabil o sa fie minim $300.

 4. Sa nu care cumva sa aibe toata lumea ca pe urma isi pierde farmecul. Mda!

  Interesante bulinele galbene si cele “sampanie/gold” :)

 5. Oh da, astept momentul de ceva vreme. Parerea mea e ca nu va exista o varianta “cheap” pentru ca nu asta e calea Apple. Stiu sa faca marketing si asta inseamna ca vor vinde scump. Pana la urma asta e cheia marketingului. Am hotarat sa duc iPhone 4 pana la epuizare insa probabil va fi extrem de greu sa fac asta in urma acestei lansari. IPhone 5 nu m-a motivat 100% iar iPhone 4 pe care il detin in prezent chiar nu imi da motive de un upgrade. Astept inovari tehnologice si nu modificari de design. Designul dupa parerea mea este cam tot ce ai nevoie. Nu vreau device mare, nu vreau device cu 7gb ram sau camera de 50 mpx ci un device care sa te faca sa-l indragesti asa cum au reusit la modelele anterioare.

 6. Nu stiu ce ar putea sa aduca nou urmatorul model de iPhone. De la iphone 4 incoace n-a mai fost nimic notabil. Poate doar siri, dar e complet nefolositor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*