Android Honeycomb 3.1

Google a anuntat astazi mai multe produse. Printre ele, Android @ Home (care te lasa sa pui Android pe frigider sau sistemul de prize/lumini din casa) si Honeycomb 3.1.

Imbunatatirile pe care ei au batut moneda pentru noul Android OS sunt legate de resizable home screen widgets si support entru tastaturi, mouse, trackpad-uri sau game controllers. Sa inteleg ca Android urmeaza sa se duca treptat pe computer? Pai si cu Chrome OS ce mai face Google?

Si inca una: urmatoarea versiune majora de Android OS (Ice Cream Sandwich. Really? Alt nume nu au gasit?) vine la sfarsitul lui 2011 si va fi una singura pentru tablete si telefoane. Google spune ca noul sistem de operare va sti singur care device este tableta si care e telefon si va adapta aplicatiile si interfata. La cit de des apar jucarii pe Android OS cu ecrane intre 5 si 7 inch sunt tare curios cum o sa mearga treaba si daca developerii aplicatiilor sau userii vor avea ultimul cuvint in privinta variantelor de aplicatii alese.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Total stupid numele viitoarei versiuni de Android OS. In curand vom avea o versiune cu nume de cod: Diabetes la cate dulciuri au fost pana acum.

  2. Android @home imi suna bine. Mi-ar place un frigider sau o oglinda pe android dar pt restul, nu vreau sa mai aud vreodata.

  3. @ticky: pai asta e tipicul dupa care isi denumesc iteratiile, nu e mare chestie.
    @boio: tot despre nume: trebuiau sa respecte doua criterii: sa fie nume “dulce” si sa fie in ordine alfabetica (dupa H – honeycomb vine I – ice cream sandwich). Foarte multe variante nu aveau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*