Developerii anonimi de langa noi

Ma uitam zilele trecute la un Joc TV oarecare. Prezentatorul intervieva participantii la inceput si cind i-a intrebat cu ce se ocupa, unul dintre ei a spus ca este developerul “Words with Friends”. Individul cu microfonul a facut misto de el (se vedea clar ca nu stie despre ce vorbea participantul) si a trecut mai departe.

Eu stiu ca nu oricine stie ce este aia o aplicatie de iPhone si cu developerii sunt de multe ori anonimi. Dar poate ca e bine sa nu faci misto de un om inainte sa-ti dai seama cu cine vorbesti.

“Words with friends” este cea mai descarcata aplicatie pentru iPhone din iTunes US, iar respectivul necunoscut este (probabil) multi-milionar in dolari din cauza asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Boio se poate vedea cate descarcari a avut o aplicatie, ca cumparator ? Din ce stiu eu, nu

    Cat despre post: Reclama nu e buna; personal as prefera sa raman anonim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*