Ce inseamna “Exclusiv” la TV

Un interviu cu un politician oarecare sau imagini pe care le difuzeaza alte 3 televiziuni simultan nu inseamna Exclusivitate.

Exclusivitatea in TV inseamna in primul rind noroc. Daca ai norocul sa fi in momentul potrivit si sa ai camera video cu tine atunci poti sa prinzi astfel de povesti.

Individul din video a fost prins de Politisti la numai citeva secunde dupa ce a spart geamul unei masini pentru a fura o servieta. S-a intimplat sa fim linga el si filmam momentul in care barbatul era pus la pamant (nu se vede in imaginile montate, din motive lesne de inteles).

In scurt timp l-am gasit si pe proprietarul servietei – un inspector de la Garda Financiara care a parcat pe bulevardul Constantean pentru doar citeva minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Putin offtopic; am dat play la clip si mi-a bagat un fel de desene animate. Play / Pauza / Stop inactive. Clar, promo. Clar inchid tab-ul. O prostie mai mare nu am vazut in viata mea si vad ca se practica din ce in ce mai mult pe toate site-urile cu stiri.

 2. @adrian Nu crezi ca pe un site care se vorbeste 95% despre apple, filmuletele publicate ar trebui sa fie vizibile si pe ios?

 3. @Tby: Intr-o lume ideala asa s-ar intimpla. Din nefericire realitatea.net a ales sistemul asta de embed pentru ca sunt prea multi care fura video.
  Mai mult de 95% din video-urile de pe boio.ro sunt vizibile pe orice device. Aici nu depinde de mine.

  Pe de alta parte, sunt convins ca un user de iOS are si un computer. Cine vrea sa vada un video care e in Flash il poate vedea mai tarziu pe computer.

 4. Nelutu, forma respectiva de publicitate se practica de muuulta vreme in afara. Partea interesanta e ca acolo poti sa o inchizi. In Romania inca nu s-a inventat butonul de x la forma asta de advertising.

  Cat despre ce spune Adrian…sunt perfect de acord. In Romania se face abuz de “exclusivitate”.

 5. Mi-ar fi placut sa vad video-ul raw, needitat!
  @nelutu, @sorin: pt firefox exista un addon care opreste orice fel de reclama. Este primul lucru care il instalez dupa firefox. Se numeste adblock

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*