Alti “experti” in tehnologie: Antena 1

Poate ca nu le citeste nimeni site-ul si de aia nu le pasa…

click pe poza pt detalii

In primul rand, stirea data de ei vine exact la o saptamana de la lansarea noilor modele MacBook Pro. Apoi, angajatul Antena 1 habar nu are despre ce vorbeste. Apple nu a lansat laptopuri din gama MacBook ci numai MacBook Pro. Ele nu vin cu nicio imbunatatire la baterie, ba chiar noile baterii au performante mai slabe.

Gafele nu se opresc la informatiile gresite din text. Poza arata clar un MacBook Air. Si ca sa ne confirme inca odata cit sunt de neinformati, articolul spune ceva despre Noul MacBook Air care nu are nimic de a face cu tehnologia Thunderbolt prezentata in acelasi articol si care exista in magazinele Apple de juma de an.

[Merci Alex Ghibu pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. nici macar nu e macbook air nou e ala vechi :) si cand te gandesti ca aproape toate stirile din media romaneasca sunt facute astfel :(

  2. Multi din care lucreaza acolo habar nu au pe ce lume traiesc… macar de ar lua si ar traduce exact de pe alte situri si tot ar fi mai ok.Colaborez si eu cu Antena ca editor si cateodata ma uimesc si pe mine cata minte pot sa aiba.Oricum nu merita bagati prea mult in seama oricum nu se agita chiar daca stiu ca au dato’n bara …

  3. Unde e saracu’ Huidu? :)).
    Ce sa le faci astora de la Antena, decat sa razi putin de ei :))…

  4. Eu cred că nu e neapărat vorba de Antenă…ci în general de toate trusturile de presă din România…dacă sunt dotați cu Dell, Lenovo și eMachines sau mai știu eu ce plasticuri ieftine, nepunând niciodată unii din ei degetul pe ceva Apple, de unde să știe amănunte de care vorbim noi? Da, vina e a lor că nu verifică o știre, sursa ei, sau să o corecteze cu scuzele de rigoare dacă au greșit…dar…la noi merge. Păi face Boc cu Băsescu în fiecare zi câte o gafă iar miniștrii lor câte 3-4/zi, și nu se sinchisesc să plece, cum fac cei care greșesc pe dincolo… și vrei să se agite unu care nu face diferența dintre un MacBook și un MacBook Pro? Sanky…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*