Despre jurnalismul independent

Am fost invitat la Dobrogea TV / Romania TV sa discut despre ideea din spatele noului meu proiect, Constanta News, darmai ales despre felul in care se poate construi jurnalismul independent.

Apropo, daca nu m-ai mai vazut foarte activ pe boio.ro, este pentru ca ma ocup intens de noul meu proiect ctnews.ro, dar si de CityPodcast. boio.ro nu dispare, doar ca in aceasta perioada, postarile sunt putin mai rare.

Ii multumesc lui Cristian Hagi pentru invitatie si colegilor de proiect, Dorian Hapurnea si Valentin Coman.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*