Alexandra Stan – Baby It’s Ok

Uneori, faptul ca ai o stire conteaza mai putin. Important este acel amanunt care face stirea cu adevarat importanta. Chiar daca ea este legata de monden.

“Melodia a fost produsă de B.O.M.B (David “Bubu Styles”Ritter, Patrick “Orange” Greska, Rainer Wetenkamp), dar versurile şi muzica poartă şi semnatura lui Marcel Prodan şi a lui Andrei Nemirschi.”

VIDEO FOTO Alexandra Stan revine în forţă cu o piesă scrisă de… Marcel Prodan. Noul ei videoclip va fi lansat pe 16 august

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*