Reeder 2 pentru Mac si iPad, in lucru

Asta nu e o noutate, dar developerul aplicatiei mele preferate de RSS a facut astazi un mic update.

Pe de o parte, vom avea Reeder 2 pentru iPad in varianta beta inca de saptamana asta. Developerul vrea sa o trimita spre aprobare in AppStore in saptamanile urmatoare, cu siguranta in luna August.

In ceea ce priveste Reeder 2 pentru Mac, aplicatia de care eu am atita nevoie (mda, ReadKit lasa mult de dorit chiar si cu Feedly) va exista si aici un “public beta”. Ramane de vazut cit de repede si cine va avea acces la ea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Chiar astăzi căutam o aplicație buna pentu Ipad. Nici eu nu mă împac cu Feedly. Nu arată fonturile corect.

  2. Eu folosesc deja de mai bine de 2 ani Mr.Reader pe iPad si e chiar foarte bun iar pe MAC folosesc Cafeinated deja de mai bine de un an si sunt foarte multumit.

  3. Pana apare Reeder2 folosesc in continuare pe iPad programele Flipboard si Readability (pentru citit offline). Ambele sunt gratuite si functioneaza excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*