iPhone Users’ Conference Romania – Preview

banner_conferinta.jpg

Mai sunt doar citeva ore pina la Prima editie a Conferintei Utilizatorilor de iPhone organizata de boio.ro, asa ca m-am gandit sa iti dezvalui citeva dintre secretele de acolo.

iPhone Users’ Conference va avea 3 mari sectiuni:

1. Developers’ Keynotes – Software developerii din Romania au cuvintul: vei vedea ce inseamna lucrul cu iPhone si cu Apple, ce inseamna succesul si cum se face o aplicatie pentru jucaria ta preferata. Totodata, Julien Ducarroz, Orange Romania Chief Commercial Officer ne va spune cite ceva despre partea lor de succes.

Ii vei vedea acolo printre altii, pe Tudor Moldovan , Robert Neagu si Alex Brie.

2. Q&A – Developerii si reprezentantii Orange iti vor raspunde, in sfarsit, intrebarilor care te framanta de atita timp. O discutie relaxata despre iPhone si Apple privita din Romania, moderata de catre Adrian Boioglu.

3. Suport tehnic pentru iPhone – ai o problema sau vrei sa afli cum sa beneficiezi de iPhone-ul tau la capacitatea maxima? Adu-l la iPhone Users’ Conference si Expertii iPhone te ajuta intr-o sesiune 1 la 1.

iPhone Users’ Conference incepe Sambata, 18 iulie, ora 13, la Orange concept store, pe Calea Victoriei, nr 41, Bucuresti.

Evenimentul, organizat de boio.ro are ca partener Media pe money.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Salut!
  Adrian, voi aduce cu mine o camera cu miniDVD, pe care voi incerca sa o fixez cumva sa filmeze intrega conferinta. Discul ti-l voi inmana la final personal, astfel ca vei putea posta pe net evenimentul, in stilul celor de la Apple.

  Buna ideea?

 2. Eu deja vreau link-ul pentru film.
  Multa bafta la intalnire si …. chiar sincer imi pare rau ca nu pot veni.
  Ce tampenie sunt banii astia, ne cramponam de niste detalii atat de mici, insa foarte importante.

 3. Ce rau imi pare ca nu pot veni!
  Poate face cineva o fapta mareata cu un live blogging… cat despre video streaming, ar fi ceva ceva.
  Sa aveti succes!

 4. va fi urcata pe internet filmarea pentru a o putea vedea si cei care nu au acces la internet in timpul evenimentului?!

 5. asa ar fi cel mai bine,…sa fie si live maine la ora 13 si dupaia sa fie urcata pe net pentru a o putea vedea oricand.

 6. Adrian, multa bafta, sa iasa un eveniment extraordinar!

  Ai realizat un lucru super fain si sa speram ca va fi benefic pt toata lumea!

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. iPhone Users’ Conference Romania: impatimitii iPhone-ului se intrunesc pe 18 iulie | WorldIT
 2. Mâine începe iPhone Users’ Conference România « Saunter.ro
 3. iPhone Users’ Conference Romania: impatimitii iPhone-ului se intrunesc pe 18 iulie | Telepedia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*