Aerul conditionat anti-tantari

Daca frigiderul cu Android OS nu e pe gustul tau, atunci poate un alt aparat de aer conditionat cu dublu rol?

LG Anti-Mosquito AC a fost proiectat pentru piata Africana, dar cred ca ar avea succes si pe la noi. Producatorul spune ca rata de succes este de 64% la tatarii care raspindesc malaria si 82% din tantarii de pe la noi.

O alta gaselnita care face unitatea mai atractiva este aceea ca functioneaza bine acolo unde sunt variatii sau caderi bruste de tensiune. Cum ar fi Nigeria sau … Judetul Constanta.

Asteptam cu nerabdare aspiratorul anti-prostie si masina de spalat pentru spalarea pacatelor.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*