Twitter pentru Retina Mac

Un developer din Turcia a facut ceea ce nu a fost in stare Twitter sa faca in jumatate de an. Aplicatia oficial Twitter pentru Mac nu este “retinized”, iar pentru un user care o foloseste zilnic, imaginea lasa de dorit.

Deniz Mert Edincik a scos astazi o versiune patch-uita pentru retina display. Poti sa o descarci de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Si pentru un incepator ca mine, cum instalez patch-ul? L-am descarcat, l-a dezarhivat, si cand il lansez, imi zice sa-l mult la gunoi ca nu merge… :) sau asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*