ProductiveMacs – 9 Super aplicatii pentru a fi mai productiv

O astfel de compilatie de aplicatii apare doar o data pe an, sau mai rar. In bundle-ul “Productive Macs” ai 9 aplicatii super folositoare, pe care le ei cu doar 29,99 dolari.

E nevoie sa spun ca numai TextExpander 4 costa 35 dolari?

Eu folosesc TextExpander in fiecare zi si Taskpaper ocazional. Am incercat si Path Finder si mi s-a parut o aplicatie ideala pentru cei care vor mai mult decit Finder-ul din OS X. Chiar si numai pentru cele trei aplicatii, acest bundle isi merita banii cu varf si indesat.

Asadar, recomand ProductiveMacs. Oferta este valabila pina pe 1 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Ahoy,

  Tare post, o sa le cumpar, unele sunt indispensabile.

  Adrian, il poti avea 4 free daca alti 3 norocosi cumpara pachetul in urma reclamei tale:

  Get it for free >
  If three (3) or more people who followed your link will purchase Productive Macs – we will give you a full refund, so you will get Productive Macs for free!

  Daca tre sa fac ceva pentru asta, anunta-ma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*