Cine a zis ca Android e sistem de operare mobil?

Avem frigiderul cu WiFi si aplicatii.

Oare cum ii dai un hard reset? Bagi o oala cu fasole in el si gazele isi fac efectul?

Lasand gluma la o parte, un astfel de frigider e util doar pentru partea de mesaje lasate pe display. Si chiar si alea nu merita zecile de milioane in plus.

Cine se baga la un jailbreak de frigider?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Wow, deci puiu’ poa’ sa bage si el un tweet in timp ce sta de unul singur prin frigider…

  2. mai important de stiut este cum faci daca vrei sa il iei cu tine in concediu……..mai verifici vremea…..un mesaj…muzica…etc…..:) . oare ti-ar da voie cu el in avion ? ha ha….parca ma si vad cu “animalul” de frigider in brate cautandu-i mufa pt casti………..pe undeva pe la tevile de racire din spate ! :)) :))

  3. Si totusi daca l’ai conecta la un service de shoping online … Se uita androidu, la compartimentu de bere, daca mai e lapte, ceva mezeluri, si la sfarsit de saptamana … pac pac vine baiatu cu comanda la usa !! Basca aplicatii gen Weight Watchers.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tweets that mention Cine a zis ca Android e sistem de operare mobil? | boio.ro -- Topsy.com
  2. Aerul conditionat anti-tantari | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*