Adrian Nastase face istorie in blogosfera

o stire care poate a scapat neobservata: fostul premier scoate o carte formata din postarile de pe blog. genial! ca sa nu mai zic ca numele ales e “blog ‘n roll”.

ideea nu e originala, dar nu am mai auzit-o in roblogosfera, sau cel putin nu in domeniul lui. Sunt curios cit costa si mai ales cine ar cumpara o asemenea carte… Asta pt ca articolele sunt in continuare pe blog si varianta online e mult mai … interactiva si mai ecologica.

cum ar fi sa scot si eu o carte cu sfatru pentru iPhone sau un fel de manual neoficial, in limba romana? Poate ca Adrian Nastase se ofera ca si sponsor… :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*