noul Logo Firefox

e mai… stufos. de fapt avem 3 variante care sunt puse in discutie. evolutia logo-ului firefox in istoria recenta arata cam asa:

cele 3 variante noi sunt aici: unu, doi si trei . care iti place mai mult? mda, unii nu au ce face…

update: inca o varianta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. E mai 2.0… cand am vazut titlul articolului m-am speriat ca il redeseneaza, ceea ce nu ar fi fost o decizie inteleapta.

  2. “mda, unii nu au ce face…” ???

    hai mah las-o asa.

    nu poti accepta o schimbare asa subtila?! te deranjeaza asa de mult?!

    te deranjeaza faptul ca unii incearca sa mearga in alta directie?!

  3. Mai degraba ar mai lucra la FF sa mearga mai omeneste sau mai ca la inceput. Asta e problema lor acum, logo … Sa fie sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*