boio.ro printre rinduri

Daca nu ma vezi pe blog timp de o zi sau doua, se datoreaza faptului ca accesul meu la net lasa de dorit, sau munca ma tine departe de laptopul personal.

Asta nu inseamna ca nu poti sa mai afli noutati interesante. Pagina Lifestream (iconita aia de twitter din dreapta-sus) iti ofera update-uri chiar si atunci cind blogul pare … static.

Apropo, e nevoie sa fac Pagina Lifestream – un Home page temporar?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*