A fost acolo

priveste cu atentie imaginea de mai jos. da, este vorba despre… un bar oarecare.

Singura chestie care il face sa iasa in fata e faptul ca noul produs secret al Apple a stat acolo citeva ore. Apple a filmat acolo reclama pentru viitoarea lor jucarie.

orice ar fi, stim ca nu e vorba despre seria “Mac vs PC” si nici de “there’s an App for that”

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. offtopic: ce-mi plac barurile astea americane stil vagon, diners. Cu oua ochiuri si sunca prajita dimineata, si un pahar de carton cu cafea tare. Eh…

1 Trackback / Pingback

  1. IT & C » care va fi noua jucarie Apple ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*