flashdrive 2 in 1

cine mai are nevoie de incarcator de telefon si flashdrive-uri cu o asemenea jucarie?

Sun Drive stie sa dea pina la 35 ore de baterie in plus camerei foto, telefonului sau mp3 playerului tau. Si asta numai cu o incarcare solara. in plu, jucaria inmagazineaza pina la 16GB spatiu. si mai si arata bine. Merita din plin cei 23 dolari, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Pare interesant. Se pare ca (virgula, ca n-am gasit alt cuvant) capacitatea de stocare a flash-urilor creste vazand cu ochii. Si marimea lor scade. Oare cand vor ajunge si in Romania astfel de jucarii?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*