9 Septembrie

Apple e gata sa ne arate ce are mai bun pe 9 Septembrie. Stim deja ca vom avea doua modele de iPhone, poate si un iWatch.

Tu ce iti doresti cel mai mult? Vei lua noul iPhone de 4.7 inch sau pe cel de pe 5.5 inch? Apropo, cind facem un tenis de masa? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. E pentru prima oara cand NU ma ibulzesc la lasarea unui nou model de iPhone, astept sa apara la reteilarii nostri, sa-l testez si sa-l vad cat e de MARE…tare imi este frica ca ma opresc la 5S asta!!! :(
  Daca se continua la modul acesta o sa ajungem sa umblam pe strada un un fel de iPad pe post de telefon si….pe urma cu un fel de televizor sub brat pe post de telefon.

 2. @Mariuscbn: Nici eu nu sunt de acord cu asta, desi sunt constient ca nu voi putea sa raman cu un iPhone 5s mai mult de 3-4 ani si sa mearga totul pe el asa cum trebuie. Sper ca Apple sa ajunga la concluzia ca iPhone 5c a fost o idee proasta si sa-l scoata anul asta, apoi sa scoata versiunea de 5.5 inch anul viitor de pe piata. Voi accepta un iPhone de 4.7 inch doar dupa ce il tin in mana si vad cum se simte, dar poate doar cind va ajunge la versiunea 6s.

 3. 2 chestii:

  1. Smartphone-ul e singurul device care il am la mine non-stop (mostly)
  2. Dimensiunea ecranului e importanta pentru mine pentru 2 activitati principale: 1. Citit (bloguri, cel mai des cu Reeder), 2. Scris.

  Hai ca pentru citit 5s inca mai merge, dar pentru text input as putea beneficia in mod real de un ecran mai mare.

  Cat de mare? Well, depinde de latimea ecranului.
  Am sentimentul ca 5.5 nu va face o diferenta semnificativa la text input in mod portret. Plus ca nu vreau sa-mi fac buzunare custom la jeansi :) …sau sa-l port la curea.

  Am fost cuminte anul acesta Mosule! 4.7 + iWatch te rog!

 4. Dacă ar păstra mărimile iPhone-ului și ar întinde ecranul pe o porțiune mai mare, nu ar fi nici o problemă. Acum folosesc un 4S și 3,5 inch nu mai ajung pentru un utilizator ca mine, deci aș fi foarte fericit cu un ecran de 4.5 – 4.7 inch.

 5. Legat de invitație: Mă bucur că au renunțat la pastelurile ălea stupide. Poate e mesajul că Apple chiar a renunțat la 5C.

 6. Tot timpul o sa auzim pareri impartite despre dimensiunele display-urilor.. unii prefera mai mari, altii mai mici. Mie parca nu mi-ar displace un ecran de 4,7 inch… important e “sa se simta” bine in mana ..

 7. @Calin: mesajele de pe invitatie si culorile spun sau nu ceva. Nu e ca si cum se schimba ceva din cauza invitatiei :)

  Eu sunt convins ca vor renunta la ideea de plastic.

 8. Eu as renunta la senzorul de amprenta si as modifica ecranul sa faca acest lucru, iar in spatiul castigat se poate mari ecranul. Asa nu o sa apara cu palete de tenis.
  Desi se poate mari putin telefonul ramanand in limite de bun simt.

  Am si eu sentimentul ca s-au cam lecuit de plasticarii, chiar daca de calitate. Sunt prea buni ca sa faca chestii de genul acesta.

  Probabil va fi urmatoarea achizitie, desi nu am motive sa renunt la 4S-ul meu. Ar merge si un iWatch. :)

 9. Invitația nu schimbă nimic, invitația poate fi doar o mostră a ce urmează să se întâmple. Și văzând cum arată invitația, bănuiesc că se va întâmpla un scenariu de genul “back to our roots”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*