Dropbox Pro s-a ieftinit

Google a taiat pretul, Amazon o face mereu si iCloud va avea un tarif mai mic. De astazi, Dropbox Pro e si el mai ieftin.

Chiar mult mai ieftin.

Daca pina ieri plateai 500 dolari/an pentru 500GB, de azi platesti 120 dolari/an pentru 1TB. Adica 10 dolari/luna.

Dropbox Pro are de acum si alte calitati:

– poti sa pui parola pe linkurile sharuite

– poti sa le faci cu data de expirare

– poti sa faci ca persoana care le vede pe un alt computer sa aiba doar permisiuni de view-only, nu si editare sau stergere.

– Ai Remote Wipe: ti-ai uitat laptopul undeva si vrei ca documentele sa nu ajunga in mainile raufacatorilor? poti sa le stergi de la distanta.

Folosesti Dropbox Pro? Daca da, pentru ce anume si cum ti se par noile functii si costuri?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Yo folosesc doar free, ma rog nu e free, caci am impanzit niste mailuri pentru a face cativa GB in casuta. Pur si simplu este unealta perfecta care a inlocuit stickul.

  2. @Andrei Alexe: eu am deja 74.5GB si nu folosesc nici 50% din ei. Dar imi e f util.

    Ce-mi place cel mai mult este ca in ultima vreme totul se incarca f f repede. Aseara aveam de trimis un video de 150MB si cred ca era sus in mai putin de 30 secunde.

  3. Am 80% ocupat din cei 20GB. Totusi, ai 9.99$/luna /1T la Google Drive. Dar parca nu e acelasi workflow ca la dropbox.

  4. Si in plus, era de asteptat. Dropbox e facut pe Amazon S3 – scade S3 trebuie sa scada si ei

  5. A făcut cineva teste comparative între Google Drive, Dropbox și iCloud Drive? Poate chiar și Mega? Sunt tare curios dacă Merită să stau pe 3,75GB la Dropbox sau să-mi țin tot cloud-ul pe Mega. Mai sunt diferențe?

  6. @Calin: la mine conteaza cum se integreaza aplicatiile in el. Dropbox imi ofera asta. Mega nu am folosit niciodata si nu am inceredere. iCloud e ok, dar pt back-up de telefon si iPad si cam atit. Google Drive e back-up la Dropbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*