mossberg nu e hotarit

asa cum era de asteptat, tata tech – blogurilor – walt mossberg face un review pe testate a noului iPhone 3G inainte de lansare. omu nu da foarte multe detalii picante, dar concluzia lui e una nu foarte favorabila jucariei. cu alte cuvinte… mai bine mai astepti. poate mai scade pretul, poate mai vedem imbunatatiri…

If you’ve been waiting to buy an iPhone until it dropped in price, or ran on faster cell networks, you might want to take the plunge, if you can live with the higher service costs and the weaker battery life.

The same goes for those with existing iPhones who love the device but crave faster cellular data speeds. But if you already own an iPhone, and can usually use Wi-Fi for data, you probably should hold off and get the free software upgrade before deciding whether it’s worth getting the new hardware.

mda, stiu ca mossberg nu e expertul absolut si ca abia dupa ce pun mina pe el altii (“developerii”) vom stii cu adevarat daca merita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. eu nu sunt de parere cu butelie. in primul rand nu e prost deloc. e un ul dintre cele mai bune telefoane pe care le-am vazut. Plus. cu nou firmware, devine foarte versatil. Mie chiar nu imi place de mossberg, si cred ca sunt multe persoane care fac un review mult mai bine.

  2. Eu cred ca walt mossberg si-a spus parerea in mod hotarat pentru ca utilizatorii sa nu se astepte la cine stie ce scula revolutionara !
    Peste maxim 4 luni pretul o sa scada la jumatate asa ca merita sa mai astepti !
    Eu o sa astept pana vad ce scula este ca sa nu arunc banii aiurea !
    In curand piata o sa fie invadata de telefoane mult mai bune decat IPhone si nu are rost sa regret !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*