9 ani de Gmail

Chiar daca pare greu de crezut, Gmail este in viata noastra de noua ani, mai exact din luna Aprilie 2004.

Imi aduc aminte ca la vremea respectiva foloseam o adresa de @go.ro, singura care mergea cu Outlook prin POP3.

Hehe, pina si site-ul meu de atunci este inca in picioare. Dar nu iti spun adresa :D

Anyway, Gmail se nastea in Aprilie si ma mandresc ca sunt unul dintre primii useri. Pastrez multe emailuri si le mai am inca pe cele trimise cu Gmail in luna Septembrie 2004. De atunci am recomandat tuturor sa treaca pe Gmail pentru ca este un serviciu care merita. Trecerea de la POP3 la IMAP a fost cea care m-a convins ca este un serviciu de incredere.

Echipa Gmail a facut un Infographic cu cele mai importante momente ale produsului lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*