Windows 7 BSOD

nici nu a durat mult pina sa apara…

si mai ciudat e ca Microsoft nu a schimbat nimic la BSOD. puteau sa-l faca si ei mai colorat, or something…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. am dld si eu win 7 si l-am instalat pe mac prin parallels..nu l-am tinut decat 5 minute…mi se pare un vista cu o interfata nereusita…niciun motiv sa ma intorc la windows..raman pe mac..

  2. spre deosebire de bootscren-ul pe care l-au schimbat si arata chiar foarte bine la noua versiune fata de xp sau vista

  3. E de la driver-e, cel mai probabil. Pe desktop mi s-a întâmplat aşa, pe notebook merge fără probleme de câteva luni încoace (am avut pe mână mai multe build-uri, până la BETA).

  4. eu am varianta “Ultimate7000.0.081212-1400” si vreau sa va spun ca merge perfect si pe desktop cat si pe laptop.Ce-mi comvine este ca nu trebuie sa mai instalezi nici un driver ptr nimic……stie EL tot

  5. @Marian71
    Vorbesti prostii ,nu merge interfata aero daca nu ai cel putin driver-ul de placa video instalat si inafara de asta este bine sa ai instalat acest driver pentru ca la fel ca Snow Leopard Win 7 poate folosi si placa video la procese uzuale ce nu tin de grafica .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*