MTV da videoclipuri la tot cartierul

youtube si-a gasit un dusman in MTV. noul site mtvmusic.com ofera tot ce vezi la TV, moca, pe net.

de acum nu trebuie sa mai astepti melodia favorita sa apara la TV. o cauti pe mtvmusic.com si o vezi imediat in fullscreen. nu e in HD, dar merge. playerul e simplu, poti sa derulezi oriunde in clip fara sa astepti si nu exista restrictii de tara.

mai nasol pt youtube este ca videoclipurile pot fi embeduite in orice blog. ai un exemplu mai jos. pina acum avem 16 mii de piese si numarul creste.

melodii romanesti nu am vazut si din fericire, nici manele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. m-am saturat sa-mi spuna YouTube chestia cu restrictia pt Romania . Din pacate pe foarte multe site-uri am intalnit probleme pt ca sunt din Romania , iar toata treaba asta ma duce spre nervozitate, dar oare numai pt noi sunt restrictionate, sau si alte state ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*