jocurile olimpice Beijing 2008 vazute din America

asa cum ii sta bine unui blog pe teme tehnice incepem cu partea cea mai interesanta: stiai ca jocurile olimpice sunt filmate si transmise numai in High definition? mda, presupun ca televiziunile romanesti si 80% din restul tarilor care retransmit emisia nu au scule pt asa ceva, asa ca noi le vedem la acceasi calitate slaba….

am spus oare ca nu ma pricep la sport? well, nu sunt decit un simplu spectator care mai arunca un ochi la tv cind e vorba de un eveniment important.

ce mi-a placut este ca televiziunile americane au spus mereu despre jocurile olimpice de vara ca sunt in Beijing. si asa si este, de altfel. problema e ca americanii au cam uitat sa aminteasca faptul ca e totusi vorba de china. pai cum sa lauzi o tara atunci cind o critici mereu pentru produsele de slaba calitate… dar sa nu generalizam.

si inca una: ati vazut ce frumos au dansat chinezii la deschidere? ce defilari, ce show, ce lumini… nu-i asa ca seamna cu un 23 august la nivel international… ce mindru tre sa fie presedintele lor comunist…

am urmarit ceremonia de deschidere cu un singur ochi (si ala pe …diagonala). dar mi-a sarit in ochi un amanunt funny. atunci cind a defilat echipa Irak-ului, urmatorul cadru a fost cu presedintele Bush. oare ce legatura e intre cele doua? : )

later edit: la defilarea romaniei, comentatorii NBC au adus aminte de nadia (duh) si au zis ca tara noastra a castigat medalii la gimnastica in fiecare editie a JO din 76 pina azi. frumos din partea lor.

5 Comments

  1. sint dezamagita de NBC. transmite doar evolutiile sportivilor americani. am tot asteptat sa vad si alte nationalitati….inca mai astept. sa vad romani bineinteles. stii cumva daca pe vreun web-site romanesc se poate urmari evolutiile sportivilor romani?

  2. va rog stie cineva cum pot sa vad si eu meciul cu romania la hantbal fete de aici din america,ca astia numai pe americani ii arata

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*