4000 iPhone furate in Belgia

hotii au spart sediul unei companii de logistica. asta e un fel de curier privat.

dar sa lasam amanuntele la o parte. As vrea ca al meu sa fie negru, 16 GB si jailbreakuibil. aaa, si sa nu coste mai mult de 300 dolari, totusi. La un asemenea stoc poa sa mai lase si ei din pret…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. Daca nu sunt prinsi prea devreme sigur din cele 4000 de iPhone-uri vor ajunge cateva zeci sau poate chiar mai multe si la noi in Romania. Criza, criza dar cererea e destul de mare in comparatie cu alte tari. Orange RO are stoc zero de ceva timp si inca sunt persoane care dau comenzi de 3GS pentru care sunt gata sa astepte si doua saptamani. Daca mai pui la socoteala si un pret atractiv pe care o sa-l practice hotii ca sa scape repede de ele, o sa le mearga afacerea brici.

  2. The iPhone thieves cut a hole in the ceiling of a warehouse where the devices were being stored waiting to be delivered to Mobistar in time for holiday shopping season. According to Mobistar, local police have zero leads but think twice about landing one of these phones as a spokesperson from Mobistar is promising they will not work.

    “We have the serial numbers of stolen iPhones blocked anyway so they can not be used,””People who want to buy an iPhone, which is best done in an approved outlet and not on street or on the black market.”

    Deci poti sa faci ceva pe ele, nu vor putea fi activate niciodata via itunes.

  3. o gaura cat groapa marianelor…4 metri cubi de cutiute de iphone…cred ca a fost furata masina care le transporta :))..si apoi au remarcat ca mai au ince 4000 de iphone pe acolo

  4. Din 4000 furate,nu cateva zeci o sa ajunga in Romania,toate cele 4000,plus 1000 buc din Spania!Acum,ghici cine sunt hotii?

  5. Daca e vorba ca vor fi blocate dupa numarul serial, clientii vor avea de suferit si nu hotii care le vand. Pe cate dintre persoanele care cumpara produse dupa piata neagra le intereseaza daca produsul respectiv este furat sau este posibil sa fie neutilizabil? Te mai gandesti la asta cand ti se ofera spre vanzare un iPhone sigilat si la un pret imbatabil? Belgia stiu ca este una din tarile unde iPhone-urile sunt comercializate necodate. Mai ales ca multi nu au auzit si poate nici nu vor auzi vreodata stirea asta ca sa fie precauti. Acum ma gandesc, la cate posibilitati exista, oare nu se poate face ceva ca sa folosesti totusi acel iPhone blocat de autoritati? Poate ne lamureste cineva, macar asa de curiozitate.

  6. @rhemyis: cati ar cumpara un iphone sigilat si “unlocked” (dupa spusele vanzatorului) fara sa-l activeze personal si eventual sa verifice 2-3 simuri pe el? Nu zic macar de o privire aruncata in cutie, am mai vazut telefoane “sigilate” in cutie .

  7. @raw, @ALL: lotul respectiv de iPhone nu a fost activat. Dar nici al meu si alte milioane nu au fost activate vreodata. Pentru asta exista Hacktivation. Apple nu a blocat pina acum accesul pentru nici un telefon in retea, daca nu a fost activat oficial.

  8. veste buna :D acuma o sa fiu mai atent cum sta treaba pe ebay :D
    daca aflati ceva noutati dati de veste !

  9. Eu am prins acum oferta foarte buna la iPhone 4 in cutie nou si ma gandeam ca ceva trebuie sa fie, suna prea bine sa fie adevarat, nu stiti daca se poate activa cumva iTunes si toate celelalte aplicatii pe el? Din cate am inteles de la voi alea ar fii blocate pe iPhon-urile astea furate sau daca nu is alea sa imi spuneti va rog mai exact ce lipsuri ar avea un asemenea telefon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*