petitia fumatorilor – ba sa-i interzica

eu unu m-am saturat sa ma duc in carciumi si sa stau ascuns intr-un acvariu – si ala neizolat – si sa le miros … fumul.

nu vreau sa trec prin institutii publice si sa simt mirosul care iese din fiecare incapere. nu vreau sa ma intorc acasa cu hainele pline de fum doar pt ca am stat citeva minute intr-un bar sau club.

cine face si o petitie impotriva fumatorilor? una de sustinere a legii… nu ca asta ar avea mare succes. dar astia trebuie opriti de mici…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am fumat 10 ani…Pana nu m-am lasat nu am inteles cat de rau le face fumul nefumatorilor…cand fumezi e greu sa intelegi 100%…ti se pare ca are cineva ceva cu tine…

  2. Sunt perfect de acord cu tine! M-am saturat pana peste cap de fumul inhalat si de mirosul infect pe care il au parul si hainele mele de fiecare data cand ma intorc acasa dupa o iesire in oras..Oriunde te-ai duce trebuie sa respiri fumul expirat de ceilalti!

    Am fost in exchange in Italia si nu imi mai incapeam in piele de fericire de fiecare data cand ieseam afara! Aproape ca mi se parea un vis – sa mergi in discoteca cu parul liber, sa te intorci acasa si SA POTI PUNE CAPUL PE PERNA fara sa simti pic de miros de fum! Nu sunt impotriva fumatorilor. Fiecare are dreptul sa faca propriile alegeri in viata, dar sa ne respectam un pic mai mult.Cine vrea sa fumeze, sa iasa afara din incaperile in care sunt si nefumatori ..iar cine crede ca e un efort prea mare …..well, bun venit in lumea nefumatorilor atunci !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*