Yoku-Gami

Am un joculet nou pentru tine astazi – Yoku Gami. E greu de descris cum se joaca, dar asta nu inseamna ca este un joc greu, doar ca iti cere sa-ti pui putin mintea la contributie.

Aplicatia este potrivita pentru orice varsta si pare a fi o combinatie intre Bejewled si jocurile de memorie. Ai 3 moduri de joc: Endless, Arcade si pe Nivele. Grafica este simpatica si optimizata pentru Retina Suport.

boio.ro pune la bataie 2 promo-code-uri pentru acest joc. Tot ce ai de facut este sa le revendici primul. Ca de obicei, ia numai ce ai nevoie si lasa un comentariu mai jos, atunci cind ai revendicat un cod. Pe de alta parte, nu uita sa lasi un review in iTunes. In felul asta ajuti developerul.

Codurile sunt: 3RLAX3TAF3F9 si 7ALM4TMYYMHE. Nu ai castigat? Nicio problema. Pe boio.ro sunt programate o gramada de concursuri in perioada imediat urmatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*