SpeedUpTV – mai mult decit un player video pentru iPhone si iPad

Stiu ca multi dintre voi nu sunteti multumiti cu Meniu Video din iDevice. Tocmai de aceea, aplicatii precum VLC au avut succes. Zilele trecute mi-a fost atrasa atentia asupra unui player nou – SpeedUpTV. Costa 3 dolari in AppStore dar vine cu o gramada de functii interesante.

Acel “Speed” din nume face exact ceea ce crezi: te ajuta sa reglezi viteza de redare a filmelor. Adica poti sa rulezi un clip in slow motion sau sa-l faci sa mearga mai repede, fara sa pierzi nimic din el. Orice intre 0,5X si 2X. Partea buna este ca doar video merge mai repede. Audio nu suna ca o caseta data pe repede-inainte.

Aplicatia te lasa sa transferi filmele cu ajutorul unui cablu USB, sa gasesti scena preferata cu un “Scene browser” sa playezi un video din Photo Library si sa faci foldere cu diferite clipuri pe care sa le protejezi cu parola.

M-am jucat putin cu SpeedUpTV si mi-a placut ca are citeva gesturi multi-touch care controleaza meniul. Aplicatia merge doar pe iDevice-uri care au cel putin iOS4.0 si merge cu mp4, mov sau m4v, dar stie sa ia si clipuri mp4 care au subtitrari embedded.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga SpeedUpTV http://is.gd/cSXUQo pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: George Movila, Deltady si Morosanu Adi. Ii astept cu un email pina pe 25 februarie ca sa-si revendice codurile. Cele nerevendicate vor fi oferite cititorilor boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.