3 milioane iPad in primul week-end

Asta este cifra de vanzari pentru noul iPad dupa numai doua zile. Si inca nu s-a lansat in toata lumea. Ca sa o punem in context, Apple a vandut 300.000 iPad 1 in primul week-end, in 2010.

Totodata, prima versiune de Motorola Xoom s-a vandut in 100.000 exemplare in 3 luni. Trei luni, nu 3 zile!

Pe 23 martie Noul iPad se lanseaza si in Romania. Exista deja anunturi facute de site-urile care cumpara device-ul de pe piata neagra si apoi il vand la supra-pret. Evita-le si sfatuieste-ti toti prietenii sa nu cumpere de la ei. Nu trebuie sa incurajam specula!

9 Comments

  1. De unde crezi ca putem achizitiona un ipad ( cel noul, bineinteles ) la un pret decent si corect in romania ?

  2. De pe Apple.com nu iti livreaza in Romania. In cel mai bun caz poti face comanda din Romania, poti plati cu un card de Romania, dar ca adresa de livrare trebuie sa alegi o tara in care se fac livrari. Eu de exemplu mi-am comandat noul iPad de pe Apple.de, am platit de pe cardul meu din Romania si am pus ca adresa de livrare, cea a unchiului meu din Germania. Vineri la pranz i-au livrat tableta iar duminica am primit-o eu in tara.

  3. si daca as sta in Romania nu mas risca sa cumpar un produs apple din RO, nu am incredere in tara mea. as prefera sa fug pana in austria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*