3 milioane iPad in primul week-end

Asta este cifra de vanzari pentru noul iPad dupa numai doua zile. Si inca nu s-a lansat in toata lumea. Ca sa o punem in context, Apple a vandut 300.000 iPad 1 in primul week-end, in 2010.

Totodata, prima versiune de Motorola Xoom s-a vandut in 100.000 exemplare in 3 luni. Trei luni, nu 3 zile!

Pe 23 martie Noul iPad se lanseaza si in Romania. Exista deja anunturi facute de site-urile care cumpara device-ul de pe piata neagra si apoi il vand la supra-pret. Evita-le si sfatuieste-ti toti prietenii sa nu cumpere de la ei. Nu trebuie sa incurajam specula!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. De unde crezi ca putem achizitiona un ipad ( cel noul, bineinteles ) la un pret decent si corect in romania ?

  2. De pe Apple.com nu iti livreaza in Romania. In cel mai bun caz poti face comanda din Romania, poti plati cu un card de Romania, dar ca adresa de livrare trebuie sa alegi o tara in care se fac livrari. Eu de exemplu mi-am comandat noul iPad de pe Apple.de, am platit de pe cardul meu din Romania si am pus ca adresa de livrare, cea a unchiului meu din Germania. Vineri la pranz i-au livrat tableta iar duminica am primit-o eu in tara.

  3. si daca as sta in Romania nu mas risca sa cumpar un produs apple din RO, nu am incredere in tara mea. as prefera sa fug pana in austria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*