Ce face Apple cu banii?

Luni la ora 15:00 (ora Romaniei), Apple face o convorbire telefonica surpriza. Motivul: s-au hotarat ce vor face cu banii. Probabil ca o parte din cele aproape 100 miliarde – cash – din banca.

Pina cind ne spun ei hotararea finala, hai sa ne jucam noi de-a ideile.

Oare Romania este de vanzare?

update: Apple a hotarat sa cheltuiasca 45 iliarde in urmatorii 3 ani. Banii se vor duce partial la actionari. In acelasi timp, 10 miliarde dolari vor fi folositi pentru a rascumpara actiuni de pe piata. Ele vor fi vandute apoi altor persoane interesate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Ori ii plateste pe cei cu actiuni, ori un proiect mare ori vrea Tim sa faca un gest caritabil de cateva miliarde.

 2. @real nu stiu daca aceeasi parere ar avea si cei care ne conduc. eu unul nu as miza pe asta. cred ca ar fi in stare sa o vanda – ce nu au vandut inca.

 3. Sper sa cumpere Kodak. Le lipseste o divizie de print. Chiar daca Jobs a fost impotriva ideii de print, poate Cook e mai receptiv…

 4. off topic
  @marius ,la ce bun sa o vanda??
  partea materiala e trecatoare,faptele raman
  ar fi util daca ar face ei componentele (fabrici propri)

 5. păi cu banii fac următoarele, în ordinea priorităților:
  1. autostrada suspendată.
  2. restul autostrăzilor
  3. cumpără guvernul
  4. cumpără opoziția
  5. instaurează o tiranie ca’n rusia
  6. toate condițiile fiind de’acum îndeplinite, în final deschid un apple store

 6. Conform presei, va da dividende la valoarea de 2,65 dolari/actiune. Investitii, cercetare si plati. Mie unul mi se pare extrem de putin pretul pe dividend avand in vedere ca o actiune Apple se tranzactioneaza pe bursa la 600 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*