DevTeam deblocheaza orice iPhone cu iOS 4.3.1

update: 1 Aprilie a trecut, asa ca trebuie sa spun ca povestea de mai jos nu este decit o farsa. Citeste AICI detaliile.

Si mai important: NU face update la 4.3.1 daca depinzi de jailbreak sau Unlock.

MuscleNerd a anuntat ca iPhone 4 cu iOS 4.3.1 a fost deblocat. El spune ca poti sa-ti faci linistit update la iPhone 4 direct in iTunes, daca vrei. Evident, deblocarea este buna pentru orice iPhone, inclusiv cel cu baseband de iPad si rezolva problemele cu GPS-ul.

Tutorialul de deblocare pentru iPhone 4 vine imediat ce solutia de deblocare va fi scoasa “pe piata”.

Recomandarea boio.ro: asteapta sa treaca ziua lansarii si sa se niveleze bug-urile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*