Concursul de pe 2 Aprilie

Dupa o pacaleala buna revenim la lucruri serioase: un concurs, de exemplu. Stiu ca ti-a placut foarte mult City Of Secrets. Pe buna dreptate, dupa ce am publicat review-ul, jocul a ajuns in sectiunea “New and Noteworthy” din AppStore.

Cititorii boio.ro care au castigat concursul au omis sa-si revendice condurile la timp, asa ca doua dintre ele merg acum la doi fani boio.ro.

Regula de baza este sa participi daca ai nevoie (aplicatia este pentru iPad). Primele doua comentarii primesc cite un cod-cadou.

update: codurile au fost revendicate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*