zoso cu fractura la cap?

zoso accidentcristi roman zice ca zoso a avut un accident pe munte si da ca sursa site-ul tvr. cind vad stirea ceva nu imi suna cum trebuie: un jurnalist (zau asa?) pe nume vali petcu a ajuns la spital cu "multiple fracturi la cap si torace" dupa ce a cazut intr-o prapastie de 250 metri (!), in muntii bucegi.

din cunostintele mele de medicina, daca omu are fractura la cap inseamna ca ori nu mai traieste ori e nenorocit pe viata. din pacate nu am dat inca de reporterul tvr din prahova sa vad cum a fost intr-adevar povestea, dar ori cineva a exagerat istoria ca sa sune mai bine, ori zoso.ro nu va mai reveni prea curind.

edit: pigbrother zice ca in doua zile zoso reapare in viata online…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. cristi romana maninca acelasi kkt ca si televiziunile..
    pigbrother a fost la el la spital.. asa ca iti dai seama cine are dreptate

1 Trackback / Pingback

  1. Grand Canyon 2004 : Lazar’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*