cnn si sarkozy

a dat-o in bara un prezentator de la cnn us mai acu vo citeva minute. povestea omu despre noul presedinte al frantei si cind sa-i pronunte numele dupa o ezitare mica i-a zis SARKOZKY. 

o fi sovietic si nu stim noi, daca zice CNN :)

o chestie de imagine care-mi place la noul presedinte al frantei. cind apare la tv are in spate pe care scrie simplu: "sarkozy.fr" . nici nu ai nevoie de altceva ca sa te cunoasca lumea in ziua de azi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*