cel mai jurnalist dintre bloggeri

5000 RON e premiul cel mare la sectiunea blog-uri a concursului "tinarul jurnalist al anului" organizat de Freedom House.

asta inseamna un fel de roblogfest pe bani asa ca interesul va fi muuult mai mare. tot ce ai de facut e sa trimiti 3 posturi de blog din 2006 insotite de … o captura de ecran (in cazu asta) la adresa: tja@freedomhouse.ro . data limita este pe 15 mai.

"Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media. Juriul va avea in vedere tehnica jurnalistica, precum si capacitatea jurnalistilor de a genera subiecte si dezbateri pe marginea acestora" zice regulamentul.

interesant este ca articolele trebuie sa fie la prima participare intr-un concurs de genul asta. oare roblogfest se pune?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @zuzu: eu ma intreb mai intai cine jurizeaza si pe ce criterii. prefer sa am incredere si sa zic ca va cistiga cine merita..dar nu se stie niciodata…

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Premiul tanarul jurnalist al anului » piticu.ro
  2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » roblogfest dauneaza grav portofelului de blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*