zapada versus soare

cum e posibil ca la constanta sa ninga cu fulgi mai mari ca oricind iar la bucuresti sa fie soare si cald? asta nu mai e incalzire globala…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. da… soare intr-o parte si ninsoare in alta parte. Dar ce zici de viscol si ditamai fulgii de zapada pe un soare bright and shiny ? Iarna cu aroma de primavara…si totusi , indata e aprilie… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*