YouTube primeste butoane noi

baietzii au mai incercat asta in diferite moduri, dar acum au plasat butoanele in partea de sus a ferestrei si le-au redesenat.

noile butoane nu fac nimic altceva decit sa stinga lumina (vezi doar video inconjurat de o pagina gri) sau sa deschida video intr-o fereastra noua. Asta din urma mi se pare oarecum fara sens, dar poate ei stiu mai bine.

poti se vezi butoanele in actiune aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*