YouTube pentru iOS

Surpriza de la Google!

Cu o zi inainte de anuntarea noului iPhone si iOS 6 primim o aplicatie noua de YouTube. Si una care arata excelent si se misca bine.

Iti spuneam, in urma cu o luna, ca aplicatia YouTube care vine cu iOS 5 va disparea din iOS 6, asa ca noua jucarie de la Google este o miscare fireasca. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore.

Ciudat este ca nu exista o versiune pentru iPad a aplicatiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Din pacate aceasta aplicatie nu apare in App Store Romania :(
    Am cautat acum pe telefon si nu apare.

  2. Si pentru Ipad ce facem, site-ul e ok dar aplicatia veche avea multe enhancementuri. Se poate face downgrade de la 6 (nu beta) la 5.1.1? Alicatia de iphone instalata pe Ipad e o gluma…

  3. @Alex: asta depinde de Google. Ei au ales sa faca doar o aplicatie pentru iPhone. Presupun ca aceea pt iPad este in lucru. Daca nu cumva google vrea sa folosim YouTube.com pe iPad.
    Se poate face downgrade daca ai salvat SHSH pentru 5.1.1 pentru acel device.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*